ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ

3η Διαβούλευση

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη 3η Ανοιχτή Διαβούλευση για το ΣΒΑΚ Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου, πατώντας παρακάτω.

Οι φορείς και οι πολίτες του Δήμου Ηρακλείου μπορούν να καταθέσουν τη γνώμη τους και τις προτάσεις τους έως και τις 10 Οκτωβρίου 2021.


2η Διαβούλευση

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη 2η Ανοιχτή Διαβούλευση για το ΣΒΑΚ Ηρακλείου, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 21 Απριλίου, πατώντας παρακάτω.

Μπορείτε να βρείτε τις παρουσιάσεις της 2ης Διαβούλευσης του ΣΒΑΚ παρακάτω:


1η Διαβούλευση

Με μεγάλη ανταπόκριση των φορέων παρέμβασης, συλλογικοτήτων καθώς και δημοτών, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020 η έναρξη της Δημόσιας Διαβούλευσης του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ) για το Δήμο Ηρακλείου, μίας στρατηγικής και παράλληλα οραματικής μελέτης, η οποία χρηματοδοτείται από το Πράσινο Ταμείο. 

Οι τρέχουσες συνθήκες, περιόρισαν τη φυσική παρουσία των συμμετεχόντων, χωρίς αυτό να αποτελέσει εμπόδιο με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 60. Εκπροσώπηση πάνω από 15 φορέων.Καθ’ όλη τη διάρκεια οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν, καθώς και να τοποθετηθούν στο τέλος της εκδήλωσης για το ΣΒΑΚ Ηρακλείου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε την πρώτη ηλεκτρονική διαβούλευση στον παρακάτω σύνδεσμο: 🖱https://www.youtube.com/watch?v=n8QyotW03yc

Αρέσει σε %d bloggers: